Platneuzen Journaal

Ontvangst programmaboekje 04-01-2019

Prins Baswana heeft het allereerste carnavalsboekje in ontvangst mogen nemen. Een informatief boekje met uiteraard ons programma. Deze week worden de boekjes in heel Schalkwijk bezorgd. 

Foto’s maken 11-11-2018

Vandaag waren wij te gast bij trouw- en feestlocatie Studio 19c. We hebben daar met de vereniging prachtige foto’s kunnen maken. We bedanken Ton en Marlies voor het gebruik van hun locatie en Annie Miltenburg voor het maken van de foto’s. 

Prinsverkiezing 11-11-2018

Wij willen u voorstellen aan onze nieuwe prins. Prins Baswana de Eerste. Tijdens onze prinsverkiezing is er unaniem gestemd op Bas van der Werf. Adjudant Ricarda, Rik van der Werf en Prinses Joyce, Joyce van der Werf – Viegen zullen hem dit seizoen bijstaan. Wij wensen ze veel succes!

Ledenwerfactie 20-10-2018

Zaterdag 20 oktober t/m 3 november komen De Platneuzen weer langs de deuren voor hun jaarlijkse ledenwerfactie. Een lidmaatschap kost €20. De voordelen hiervan zijn dat u maar € 2,50 betaald i.p.v. €12,50 voor onze vernieuwende Pronkzitting op de vrijdagavond. (Waar wij u aan de deur graag meer over vertellen!) Daarnaast krijgt u een gratis kaartje voor de zaterdagavond met LAMME FRANS t.w.v. €17,50. Tevens krijgt u ook voorrang, want vol is vol. Mocht u geen lid willen worden, dan zijn wij ook heel erg blij met uw giften. Het geld van de giften wordt gebruikt voor de organisatie van het kindercarnaval, tienercarnaval, de kerkdienst en de optocht.

Geen contant geld in huis, maar wilt u toch lid worden? Dit kan nu ook online! Klik hier om online lid te worden.

Liever een gift overmaken? Dat kan naar het rekeningnummer NL81INGB0009515814 t.n.v. CV de Platneuzen.

Programmaboekje 2017/2018 07-01-2018

Met trots presenteren wij u ons programmaboekje. Het boekje wordt deze week door heel Schalkwijk verspreid. Mocht u ook een boekje willen hebben, en niet in Schalkwijk wonen. Stuur dan een mail naar secretariaat@cvdeplatneuzen.nl  Wij willen onze commissie en adverteerders bedanken. 

Leden kunnen hun kaarten ophalen 22-11-2017

Op vrijdag 8 en op vrijdag 15 december kunnen leden van 17:00 tot 21:00 uur hun kaarten ophalen bij Jonkheer de Ram ( Jonkheer Ramweg 22 JR Schalkwijk) voor onze carnavalsactiviteiten: ‘Met je platte neus de wereld rond’ en Groot carnaval met de Alpenzusjes.

Graag €5 contant meenemen voor het kaartje van de vrijdagavond ( Met je platte neus de wereld rond)!

De overige kaarten zullen wij vanaf 16 december online verkopen! Wees er snel bij want VOL = VOL

Tot de 8ste of de 15de!

Ledenwerfactie 21-10-2017

Zaterdag 21 oktober t/m 4 november komen De Platneuzen weer langs de deuren voor hun jaarlijkse ledenwerfactie. Een lidmaatschap kost €20. De voordelen hiervan zijn dat u maar € 5 betaald i.p.v. €15 voor onze vernieuwende en gezellige vrijdagavond. (Waar wij u aan de deur graag meer over vertellen!) Daarnaast krijgt u een gratis kaartje voor de zaterdagavond met de Alpenzusjes t.w.v. €17,50. Tevens krijgt u ook voorrang, want vol is vol. Mocht u geen lid willen worden, dan zijn wij ook heel erg blij met uw giften. Het geld van de giften wordt gebruikt voor de organisatie van het kindercarnaval, tienercarnaval, de kerkdienst en de optocht.

Prins Paulus de Eerste op bezoek bij basisschool de Vlinder 24-02-2017

Prins Paulus was vandaag te gast op RKBS De Vlinder in Houten. Hij werd uitgenodigd door ex-prinses Gonnie om ook in Houten carnaval te komen vieren. Prins Paulus heeft gejureerd bij Vlinders got talent. De kinderen vonden het erg leuk om een echte prins te zien.  

paul 2

Platneuzen kiezen nieuwe prins. 11-11-2016

De mannen van de raad hebben vrijdag 11-11 unaniem gekozen voor prins Paulus de Eerste. Paul krijgt dit seizoen hulp van zijn adjudant Florian en prinses Eline. Ook wordt hij bijgestaan door jeugdprins David Postuma en jeugdprinses Emma Gerritsen. Wij wensen het prinselijk trio heel veel succes aankomend carnavalsseizoen.

jeugdtrio-prinselijk-trio

De winnende lotnummers zijn bekend. 25-01-2016

Geel: 204 en 267

Roze: 304, 441, 451, 456, 469 en 472

Blauw: 601 en 916

C.V. De Platneuzen krijgen de sleutel van de burgemeester! 20-01-2016

Vanavond hebben de prins en prinses met een delegatie de sleutel ontvangen van de burgemeester. We werden ontvangen in het gemeentehuis waar wij eerst een nummertje hebben getrokken. Toen we bij de balie terecht konden, bleek de sleutel er niet te zijn. Gelukkig kwam de burgemeester de sleutel met wat andere gevonden voorwerpen persoonlijk brengen. Prins Ricardo, prinses Gonnie en Adjudant Baswana zijn nu de baas over ons Platneuzendorp. Kijk voor meer foto’s op onze website.

Sleuteloverdracht

Sleuteloverdracht

C.V. De Platneuzen draait door in Odijk! 16-01-2016

Een aantal Platneuzen zijn gisteren in Odijk geweest bij carnavalsvereniging de Rijnpinters. Ze hebben een gezellige avond gehad met Jettie Pallettie en Toni Peroni. Nog maar één week en dan gaan we knallen in Schalkwijk. We hebben er nu al zin in!

Odijk

C.V. De Platneuzen doet mee aan een danswedstrijd in Odijk! 16-01-2016

Onze dansmariekes hebben afgelopen zaterdag meegedaan met een danswedstrijd bij carnavalsverenging de Rijnpinters in Odijk. Voor de meiden was dit meteen een generale repetitie want hun gardedans werd voor de eerste keer aan publiek getoond. Wij zijn super trots op onze meiden, die een prachtige beoordeling kregen van de jury.

Dansmariekes 1dansmariekes

C.V. De Platneuzen presenteert het carnavalsboekje! 09-01-2016

Dit weekend wordt ons carnavalsboekje huis aan huis gebracht. We zijn hier zeer trots op en het is zeker de moeite waard om te lezen. Heeft u het boekje niet gehad. Laat dit ons dan even weten. 

boekje website

C.V. De Platneuzen bezoekt de nieuwjaarsreceptie in Houten!  04-01-2016

Maandag 4 januari zijn de Platneuzen naar de Nieuwjaarsreceptie van de gemeente Houten geweest. Zij hebben de burgemeester en wethouders een gelukkig nieuwjaar gewenst. Er is ook een leuk filmpje te zien op de website van omroep Houten. 

nieuwjaarsreceptie

C.V. De Platneuzen wenst iedereen een goed uiteinde en een heel gelukkig en carnavalesk nieuwjaar! 31-12-2015

IMG_6400

C.V. De Platneuzen doet mee aan de pubquiz van de Jonkheerram! 18-12-15

Vrijdag 18 december hebben De Platneuzen (team 7) meegedaan met de pubquiz van de Jonkheerram. Met een gedeelde 13de plaats waren wij zeer tevreden. Al was het natuurlijk ook leuk geweest als we 11de waren geworden! 

pubquiz              Pubquiz 1

C.V. De Platneuzen staat er fris en fruitig op! 02-12-15

De staatiefoto’s zijn geschoten. Jonkheer De Ram opende haar deuren op een zondagochtend zodat wij er op ons zondagsbest op de foto konden gaan. En het resultaat is schitterend. De foto’s vindt u hier.

C.V. De Platneuzen heeft nieuwe website! 01-12-15

Zoals u ziet heeft carnavalsvereniging De Platneuzen een nieuwe website. Wij zijn er erg trots op! Op deze website vindt u alle informatie die u nodig heeft. Van de begin- en eindtijden tot de tekst van het Rommelpotten-lied. Ook het opgeven voor de optocht is mogelijk via de website. Wij zien u graag nog een keer terug!